sunnuntaina, lokakuuta 13

Reissussa


 

Matkustin pohjoissaarella itekseni viikon ajan. Yövyin ihmisten luona mutta päivät vietin itekseni. Tollanen yksin matkustaminen on erilaista ja niin kivaa. Oli ihana kulkea Aucklandin kaduilla ja tehdä mitä huvitti ilman että tarvitsi kysyä kenenkään muun mielipidettä asiasta. Shoppaillessa ei tarvinnut odottaa ketään tai miettiä että nyt se toinen odottaa mua. Foalsin keikallakin oli ihan tajuttoman hauskaa yksin, itekseen oli hauska tanssia ja näyttää tyhmältä. Yksin matkustaessa on kanssa kiva kun tutustuu uusiin ihmisiin, mä tutustuin mukavaan sveitsiläiseen tyttöön ja sen kautta muutamaan muuhun paikalliseen ja turistiin.

Paremmat reissupostaukset voitte lukea täältä, mä vaan halusin fiilistellä yksin matkustelua jossain muulla kuin vaihtariblogissa.

keskiviikkona, syyskuuta 11

No nyt löyty


Eile illalla luin yhestä blogista että Arctic Monkeysiltä on tullut uus levy. Menin ja etin levyn Spotifystä ja kelasin että vois testata, ja jumalauta. Tää levy on täydellinen. Miks tää saa mut tuntemaan niin paljon, mulla tulee vaan iha mieletön fiilis tätä kuunnellessa. Why'd you only call me when you're high ja I wanna be yours iski molemmat ihan täysillä ja nyt yritän vaan olla varovainen etten kuluta niitä heti loppuun.

Pakko rakastaa hetkiä jolloin tekee näin huikeita musalöytöjä.

keskiviikkona, syyskuuta 4

Elossa

Mulla tuli hirvee hinku kirjotella tänne jotain. Tää blogi on ollu kuollu jo pitkään, ja jotenki tänä iltana eksyin tänne selailemaan vanhoja postauksia.

Mutta joo, mä oon elossa! Oon edelleen Uudessa-Seelannisa. Oon edelleen sama vähän hölmö veijari, joka on tässä puolen vuoden aikana vahvistunu ihmisenä ja ehkäpä ekaa kertaa elämässä oon aidosti tyytyväinen itteeni. Oon oppinu olee ylpee siitä millanen oon, ja niistä asioista mistä tykkään. Kaikki ne itkuset hetket jotka oon täällä kokenu on vahvistanu mua ja mä oon tällä hetkellä niin täynnä elämää ja inspiraatiota ettei oo tosikaan.

Tavallaan mä haluaisin jo tulla Suomeen. Syödä ruisleipää ja nauttia kesäöistä. Mä kaipaan kavereitten kanssa hengailua koulun jälkeen, semmonen ei oo täällä hirveen yleistä. Täällä oon oppinu arvostaa monia Suomi-juttuja, esimerkiks perhettä; oma perhe on vajain ja paras. Täällä on silti ollu mieletöntä, mä oon tehny tosi paljon kaikkea mitä Suomessa ei tulis ikinä tehtyä, niiku patikointi, nukkuminen lumiluolassa tai benji hyppy. Mulla tulee ikävä mun elämää täällä, välillä ahistaa ajatus siitä että tuskin koskaan kykenen palaa tähän samaan elämään enää. Tiedän että voin tulla takasin, mutta ei se oo enää sama asia. Onneks jää paljon hyviä muistoja, vaihtovuos on ehdottomasti mun elämäni paras ja kasvattavin vuosi!

perjantaina, maaliskuuta 22

Terveiset Uudesta-Seelannista!


Tän kuuntelua ja pakkailua patikointia varten. Tänään oon ottanut rennosti ja kuunnellut rauhallista musiikkia. Tälläsiä aamuja on täällä harvoin, usein pitää olla sosiaalinen heti heräämisestä lähtien eikä viitti suorittaa aamulagailuja omassa huoneessa.

keskiviikkona, helmikuuta 20

MOIKKA


Tänään mä nappaan laukut mukaan ja nousen koneeseen joka suuntaa kohti Uutta-Seelantia. Kymmenen kuukautta vietän sieltä ja saa nähä mitä tän blogin pitämisestä tulee! Mä tein kuitenki vaihtariblogin Hyviä juttuja, joten jos teitä kiinnostaa niin se löytyy täältä!

Jännittää iha hulluna, en oo ees kerenny miettii koko vaihtoo ennen viime perjantaita ku vanhat oli ohi. On se hulluu, mut niin siistiä! Kiitos ja näkemiin!

maanantaina, tammikuuta 14

If I ever feel better


Tammikuun musalöydöt: Phoenix ja Young the giant

37 päivää et tää tyttö häipyy Uutee-Seelantii, pikkuhiljaa rupee jännittää. Oon täs miettiny et pitäiskö kehittää joku vaihtariblogi tolle vuodelle sitte, kattellaa!

torstaina, tammikuuta 3

haha hah haa

1. Aamu alko surkeitten yöunien jälkeen kahvilla ja musiikilla.

2. Bilsan tunnilla väsymys rupes painamaan astetta pahemmin ja sen lisäks iski päänsärky -> The Wombatsin kuuntelua, olinhan mä keskittyny jo sitä edeltävällä tunnilla joten päivän opiskelut oli selkeesti suoritettu..

3. Kotona negatiivisuus otti vallan kun uni ei tullu päikkäreilläkään, saatana.

4. Elämänilo rupes löytymään Family Guyn ja kaakaon myötä. Tän jälkeen päätin ryhdistäytyä ja lähdin rinteeseen, sieltä pojat haki mut sitte mukaan ajelemaan.